Massage

Massage verhoogt de kwaliteit van het leven dat voornamelijk bepaald wordt door een gezonde geest in een gezond lichaam. Armonie helpt om de balans tussen lichaam en geest in evenwicht te brengen en te houden.

In alle rust geniet u van een Traditionele Thaise Massage of een Traditionele Thaise voetreflex massage. Beide eeuwenoude Oosterse therapieën staan er om bekend de energiebanen te deblokkeren en energie te laten stromen. Ze zijn heerlijk ontspannend en vooral revitaliserend. Daarnaast bieden wij veel andere vormen van massage.

Anti-Stress / Relax Massage

60 mins

68.00 €

Reserveer

90 mins

88.00 €

Reserveer

Deze massage laat de spanningen uit uw lichaam wegvloeien, verlost u van vervelende kwaaltjes, geeft u nieuwe energie, vergroot uw lichaamsbewustzijn en staat u toe te genieten. Kortom, u voelt zich zalig!

Relax Massage met Moor Mud

60 mins

78.00 €

Reserveer

Moor Mud heeft een bijzondere concentratie aan biomineralen, sporenelementen, vitaminen, aminozuren, plantenhormonen en vetzuren in een moleculaire vorm. Deze is gemakkelijk door de menselijke huid te absorberen.

Moor mud heeft de mogelijkheden om

  • Te genezen, voeden, ontgiften
  • Mobiliteitsproblemen te verhelpen
  • Artritis en jicht te verzachten
  • hormonale balans te verbeteren en immuunsysteem te versterken
  • Herstel na een operatie of sportieve inspanning te bevorderen

Bracci Massage

60 mins

68.00 €

Reserveer

De Bracci massage is een massagevorm waarbij enkel gemasseerd wordt met de onderarmen en de elleboog, waardoor de massage veel dieper in het weefsel doordringt en intenser is.

Sportmassage

30 mins

48.00 €

Reserveer

Massage om spieren te herstellen na een sportieve inspanning maar ook bij klachten van overbelasting (tennis elleboog, schouderpijn).

Thaise Yoga Massage

60 mins

73.00 €

Reserveer

90 mins

93.00 €

Reserveer

Intense drukpuntmassage op originele Thaise wijze op een mat.

Een combinatie van drukpuntmassage met stretching en acupressuur.

In onze praktijk worden geen "happy-end" massages gegeven.

Thaise Voetreflexologie behandeling

60 mins

68.00 €

Reserveer

Na een warm voetenbad wordt met de handen en met een Thaise houten stok specifieke drukpunten gestimuleerd. Door de stimulatie van deze 36 punten worden de organen, gewrichten, zenuwbanen en klieren in het lichaam geactiveerd.

Rugpeeling en Massage

75 mins

83.00 €

Reserveer

Een massage met een fijne peeling voor de rug.