Gelaatsverzorging

Schoonheidsexpertise op natuurlijke basis !

Al meer dan 50 jaar is het de prioriteit van Phyt’s om biologisch erkende cosmetica van natuurlijke oorsprong aan te bieden. Er worden duidelijke voorschriften gehanteerd om technische expertise, efficiëntie en natuurlijkheid te combineren tot een unieke synergie.

De verzorgende producten zijn speciaal verpakt voor eenmalig gebruik. Zo wordt een maximale hygiëne en zuiverheid gegarandeerd en dit zonder gebruik van parabenen en phenoxyethanol.

Phyt’s Multi-Vita

80 mins

95.00 €

Reserveer

Gevitamineerde anti-age behandeling met liftende en vitaliserende werking. Zorgt voor vervaging van diepe rimpels voor elk type oudere huid.

Phyt’s Panacée

90 mins

120.00 €

Reserveer

Prestige Global Anti-Aging behandeling. Exclusieve massage met Dermophyt’s, een apparaat met een verstevigende, liftende en anti-rimpel werking.

Phyt’s Anti-Pollution

60 mins

85.00 €

Reserveer

Deze korte, revitaliserende behandeling beschermt de huid tegen vervuiling dankzij de synergie van de 100% natuurlijke, gecertificeerd biologische formules. Hij laadt de batterijen van de huid weer op, die onderworpen is aan vervuiling, stress en vermoeidheid en beschermt de huid tegen hechtende stedelijke vervuiling.

Phyt’s D’O

75 mins

90.00 €

Reserveer

Anti-aging basisverzorging voor gemengde tot vettige huid.

Zeer aangenaam in de zomer gecombineerd met een koud masker.

Sensi Phyt’s

60 mins

85.00 €

Reserveer

Ideaal voor de meest gevoelige huid. De behandeling kalmeert en verzacht de gevoelige huid, beschermt hem tegen invloeden van buitenaf door de huidbarrière te versteken en hydrateert de huid.

Phyt’s Sublim Eyes

40 mins

50.00 €

Reserveer

Specifieke behandeling voor de ogen. Vervaagt donkere kringen en werkt ontzwellend.

Phyt’s Aqua : Bron van voortdurende hydratatie

75 mins

90.00 €

Reserveer

Duo : Aqua Phyts + Sublime Eyes

100 mins

130.00 €

Reserveer

Op basis van hyaluronzuur, gecertificeerd bio en 100% natuurlijk, een fascinerende modellering voor een beschermde en gehydrateerde huid.

Phyt’s Skin Renov’ 100% Bio- Organische chemische peelingbehandeling

1 losse behandeling

60 mins

90.00 €

Reserveer

1 kuur van 4 behandelingen

60 mins

340.00 €

Reserveer

Vervaagt huidonregelmatigheden, vermindert fijne lijntjes en rimpels, herstelt de glans.  Geschikt voor: Doffe, vermoeide en gerimpelde huid.

Phyt'Skin Rénov is de 1e gecertificeerde organische chemische peelingbehandeling, een huidvernieuwende behandeling, op basis van glycolzuur van natuurlijke oorsprong, het maakt uw huid zacht, glad en stralend. Een wereldwijd en compleet organisch chemisch peelingprogramma, dat natuurlijkheid en effectiviteit verzoent, gebaseerd op een kuurconcept van 4 schoonheidssalonbehandelingen, gekoppeld aan thuisvoorbereiding voor verbeterde effectiviteit en snel zichtbare resultaten. 

contra-indicatie : Niet aanbevolen voor de gevoelige huid en/of bij ernstige aandoeningen (acne, rosacea, eczeem, enz.).